Włoskie, czerwone wino półsłodkie o charakterystycznej rubinowej barwie i delikatnej piance. To trunek bogaty w aromaty czerwonych owoców. Swój słodki, owocowy i zrównoważony smak wino zawdzięcza niskiej zawartości tanin. Wytwarzane metodą Charmata, gdzie końcowy etap fermentacji zachodzi w kadziach. Produkowane w winnicach Giacobazzi, które znajdują się w Nonantola, w prowincji Modena.
Nasza strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z użytkowania. Informacje o plikach cookie są przechowywane w Twojej przeglądarce i wykonują takie funkcje, jak rozpoznawanie Cię po powrocie do naszej witryny oraz pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Więcej o naszej polityce prywatności
Recenzje
Na razie nie ma opinii o produkcie.